0888 000 815; e-mail: svejest_ood@abv.bg

ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ

1./ Химическото чистене като процес  използва РАЗТВОРИТЕЛИ  за отстраняване на мазнините и петната от материята. Затова има свойство да разтваря мазнините и маслата по начин, по които водата не може. Естествените материи като вълна, коприна и пениран памук се чистят чрез химическо чистене  най-ефективно. Без  да се свият, разкривят или обезцветят както ако се перат с вода.

2./ Специалистите в нашите  пунктове за химическо чистене имат необходимите познания, опит и машините , за да изчистят дрехите ви правилно. Ние разполагаме с два  пункта за химическо чистене в гр. Велико Търново –

-1.// В  МОЛ  Велико Търново на първия етаж до Боулинг  залата .

– 2.// До  Зеленчуковият пазар  на В.Търново  срещу  входа на паркинга на СБА .

Домашни завивки  – в ателието за химическо чистене  може да почистите и одеяла, пухени възглавници и олекотени шалтета , юргани, китеници, килими , дамаски и завеси,  пердета, покривки и т.н. Гаранция за качеството  – преди да ви върнат артикулите, служителите  проверяват качеството на извършване на услугата. Ако забележат  пропуск, дрехата се връща за повторна обработка (без заплащане), така Ви гарантираме, че дрехата ще е  почистена отлично. Единствено при химическото чистене вратовръзките запазват формата си и гарантира ползването им дълго време. Отстраняване на всякакви  петна – ние разполагаме с над 24 вида специални препарати за деташиране –  отстраняване на петната. Различните видове петна по дрехата изискват различен препарат за обработка. Удължаване живота на Вашите дрехи –  честото химическо почистване на дрехите не поврежда  дрехите а  удължава живота им, отстранява  петната и предотвратява износването на тъканите, което е следствие на натрупването на мръсотия и мазнина.Освежаване на цветовете  става след  редовното химическо почистване – например жълти  петна  в частта на яките, на ръкавите. Замърсените дрехи  след химическо почистване  са  с много по-ярки цветове. Предварителен подбор от  нашите Специалисти в ателиетата за Химическо чистене на дрехите с петна – защото химическото чистене  не е еднозначен отговор за всички видове мазнини и петна и тяхното отстраняване. Понякога петната се запечатват трайно в материята и тя не може да издържи нормална обработка за деташиране. Също  и някой декоративни елементи  са несъвместими за химическия разтворител – затова такива дрехи  се приемат след съгласието на Клиента.
„Свежест“ ООД Ви предлага най-добри цени на химическо чистене за гр. Велико Търново!

 

Разгледайте всички наши услуги  на атрактивни цени! Предлагаме на Вашето внимание: