0888 000 815; e-mail: svejest_ood@abv.bg

МАШИННО ПРАНЕ НА КИЛИМИ

mashina

1/./  СТЪПКА  –  МАШИННО ПРАНЕ НА КИЛИМИ :

За нуждите на нашите клиенти извършваме изпиране на килими, пътеки, мокети, черги, одеяла, губери, шалтета, пердета, щори, тапицерии на мебели на атрактивни цени.

     -1./1.  Вземане от адреса  на  килима с наш специализиран транспорт.

– 1./2. Машинно пране на килима – артикулите за изпиране   се обработват единствено и само със специализирани  почистващи и перални машини за килими от 20 ˚ до 40˚С в зависимост от изискванията на  материалите от който са произведени килимите.  Прането се извършва със специални за целта препарати и омекотители против начупване на основата  и свиване на материята на килима. Препаратите, които използваме са от водещи в бранша  европейски производители  :  Екологични, антистатични, антибактериални, антиалергични, омекотяващи.wash

С тези  препарати се постига фиксация  и просветляване  на цветовете, избягва се възможността за боядисване и пожълтяване  на  ресните и тъканите  на килима .

-1./.3. Изсушаването на килимите се извършва в професионална сушилня, което гарантира бухването и разресването на власинките.

1./4. Ароматизиране и индивидуално пакетиране  за предпазване при транспортирането.

– Приемането на поръчката става по телефон за точен адрес, от който взимаме заявката, и точен адрес за връщане. Необходимо е да уточните час през деня, когато на адреса ще има човек. Направете заявка.

Целогодишен БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ за : градовете  Велико Търново, Горна Оряховица, Лясковец, Павликени и Елена.

transport1

  • Цената за изпиране и изсушаване е в зависимост от вида на килима.
  • Чистите килими са ароматизирани, изчеткани и опаковани в полетиленово фолио, за да се гарантира запазването на чистотата при транспортирането.
  • Срока за извършването на услугата е до 5 дни от приемането. Можем да предложим и срокове до 48 часа в зависимост от експресността при нуждите на клиента. За повече информация моля, обадете ни се!
  • Плащането се извършва при връщането на адреса, в брой срещу касов бон или фактура, или по банков път преди доставянето на изпраните материи.

 

Разгледайте всички наши услуги! Предлагаме на Вашето внимание: