0888 000 815; e-mail: svejest_ood@abv.bg

МАШИННО ПРАНЕ НА КИЛИМИ

mashina

1.  СТЪПКА  –  МАШИННО ПРАНЕ НА КИЛИМИ:

За нуждите на нашите клиенти извършваме изпиране на килими, пътеки, мокети, черги, одеяла, губери, шалтета, пердета, щори, тапицерии на мебели на атрактивни цени.

1/1 –  Вземане от адреса  на  килима с наш специализиран транспорт.

1/2 – Машинно пране на килима – артикулите за изпиране се обработват с професионални почистващи и перални машини за килими. Прането се извършва със специални за целта препарати – марка Kiter. Kiter е водещ италиански производител на професионални почистващи препарати. Екологични, антистатични, антибактериални.wash

1/3 – Изсушаването на килимите се извършва в специални помещения, което позволява целогодишно съхнене на килимите, независещо от външните метеорологични условия.

1/4 – Ароматизиране и индивидуално пакетиране за предпазване при транспортирането.

Приемането на поръчката става по телефон за точен адрес, от който взимаме заявката и точен адрес за връщане. Необходимо е да уточните час през деня, когато на адреса ще има човек. Направете заявка.

  • Срока за извършването на услугата е до 10 работни дни от приемането. За повече информация, моля, обадете ни се!

 

Целогодишен БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ за : градовете  Велико Търново, Горна Оряховица, Лясковец, Павликени и Елена.

transport1

  • Цената за изпиране и изсушаване е в зависимост от вида на килима.
  • Чистите килими са ароматизирани, изчеткани и опаковани в полетиленово фолио, за да се гарантира запазването на чистотата при транспортирането.
  • Срока за извършването на услугата е до 5 дни от приемането. Можем да предложим и срокове до 48 часа в зависимост от експресността при нуждите на клиента. За повече информация моля, обадете ни се!
  • Плащането се извършва при връщането на адреса, в брой срещу касов бон или фактура, или по банков път преди доставянето на изпраните материи.

 

Разгледайте всички наши услуги! Предлагаме на Вашето внимание: