0888 000 815; e-mail: svejest_ood@abv.bg

За нас

“СВЕЖЕСТ ”ООД
извършва целогодишно
пране на килими с безплатен транспорт
за гр.В.ТЪРНОВО, Г.ОРЯХОВИЦА, ЛЯСКОВЕЦ, ЕЛЕНА, ПАВЛИКЕНИ,


Видео“СВЕЖЕСТ ”ООД  е специализирана в пране на хотелско бельо  ,химическо чистене  и пране и сушене на килими, мокети, китеници, губери, одеяла от 1978 г.

Процесът на пране се извършва в собствената ни база – гр. В.Търново, ул. Никола Габровски №69  от професионални машини последно поколение на водещи  в бранша европейски  фирми.

 ОT 1-ви Януари  2016, ПРАНЕ НА КИЛИМИ С БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ ЗА ГР. ГАБРОВО, ГР. ДРЯНОВО И ГР. ТРЯВНА ПРИ ИНДИВИДУАЛНА ПОРЪЧКА  НАД 30 КГ.

 Във фабриката е разположена поточна линия, която дава възможност за бърз, качествен процес с ограничена намеса на човешки фактор. Всеки един от 7-те етапа (Оразмеряване и такиране, накисване, пране, сушене, технологична обработка, прахосмучене и пакетиране) се извършва от професионалнни машини. Това дава възможност за целогодишно предлагане на услугата. Препаратите, които използваме са сертифицирани по всички европейски изисквания за екологичност,антистатичност, антибактериалност, антиалергичност. С висококачествените препарати се постига фиксация на цветовете, избягва се възможността за боядисване и избледняване на тъканите. При процеса пране  се отстраняват  и петна от  различен произход при предварително фиксиране от страна на клиента.

Фабриката разполага със специализирана сушилня, която позволява през зимните месеци процеса на сушене на вашите килими да се извършва за не повече от 24 часа . По този начин услугата се предлага целогодишно. Обученият персонал, професионалните машини, дългогодишният ни опит и собственият ни автопарк са  гаранция за качествена услуга в  срок от три дни . В това число можем да включим хотели, държавни учреждения и институции, международни компании и организации, фирми, църковни храмове, детски градини, училища доволни от предлаганата от нас услуга.

А какво по-голямо  признание от  доверието на клиентите вече  повече от  50 години!

Целогодишен Безплатен транспорт за град В.Търново, Г.Оряховица, Лясковец, Елена, Павликени.

Цената варира според   нивата  на отстъпки , който получават постоянните клиенти ,които имат   абонаментен номер .