0888 000 815; e-mail: svejest_ood@abv.bg

За нас

“СВЕЖЕСТ ”ООД
извършва целогодишно
пране на килими с безплатен транспорт
за гр.В.ТЪРНОВО, Г.ОРЯХОВИЦА, ЛЯСКОВЕЦ, ЕЛЕНА, ПАВЛИКЕНИ,


Видео“СВЕЖЕСТ ”ООД  е специализирана в пране на хотелско бельо  ,химическо чистене  и пране и сушене на килими, мокети, китеници, губери, одеяла от 1978 г.

Процесът на пране се извършва в собствената ни база – гр. В.Търново, ул. Никола Габровски №69  от професионални машини последно поколение на водещи  в бранша европейски  фирми.

  Във фабриката е разположена поточна линия, която дава възможност за бърз, качествен процес с ограничена намеса на човешки фактор. Всеки един от 7-те етапа (Оразмеряване и такиране, накисване, пране, сушене, технологична обработка, прахосмучене и пакетиране) се извършва от професионалнни машини. Това дава възможност за целогодишно предлагане на услугата. Препаратите, които използваме са сертифицирани по всички европейски изисквания за екологичност,антистатичност, антибактериалност, антиалергичност. С висококачествените препарати се постига фиксация на цветовете, избягва се възможността за боядисване и избледняване на тъканите. При процеса пране  се отстраняват  и петна от  различен произход при предварително фиксиране от страна на клиента.

 В това число можем да включим хотели, държавни учреждения и институции, международни компании и организации, фирми, църковни храмове, детски градини, училища доволни от предлаганата от нас услуга.

А какво по-голямо  признание от  доверието на клиентите вече  повече от  50 години!

Целогодишен Безплатен транспорт за град В.Търново, Г.Оряховица, Лясковец, Елена, Павликени.